Жена осинови изоставени на улицата близнаци, а години по-късно те я направиха богата

5 в 1 отварачка Innovagoods с многофункционално действие

15,20 лв.

Диспенсър за питиета - Глобус

62,00 лв.

Абсорбатор за влага и предотвратяване на мухъл, 3 бр.

11,20 лв.

Комплект уреди за приготвяне на суши (+подарък рецепти за приготвяне) INNOVAGOODS

24,90 лв.

Универсална отварачка за буркани, консерви и бутилки InnovaGoods, 27 x 15 x 5 см.

30,90 лв.

Уред за рязане със 7 приставки (+рецепти)

12,00 лв.

Компактно куфарче за барбекю от 18 части Innovagoods

48,50 лв.

Уред за рязане със 7 приставки (+рецепти) InnovaGoods, 27,5 x 8,5 x 11,5 см.

44,00 лв.

Комплект японски ножове InnovaGoods Kitchen Cookware, с професионален калъф за носене

56,00 лв.

Олекотено одеяло с ръкави

49,00 лв.

Аби работеше като санитарен работник, за да поддържа ранения си съпруг и беше изненадана да намери изоставена количка близо до кофите за боклук един ден. Тя надникна вътре и се стресна, когато видя момичета близначки, които спят в него.

Улиците бяха все още тъмни и ранните сутрешни джогери тепърва щеше да започнат своя фитнес режим за деня, когато Аби беше станала и станала на крака.
Тя изми лицето си, смени превръзката на ранения си съпруг Стивън и си свари чаша кафе.

След като го изпи на три бързи глътки, Аби облече униформата си и тръгна на работа. Тя вече беше приготвила закуска на Стивън и му беше оставила бележка на хладилника, както винаги правеше.

Когато пристигна на първото сметище за деня, тя излезе от камиона си, изпразни кофите и събра целия боклук на едно място. Тя се канеше да тръгне, след като ги натовари в автомобила си, когато забеляза изоставена количка насред пътя.

Чудейки се защо количка лежи там и никой не се вижда отблизо, тя реши да се приближи до нея. Когато надникна вътре, тя отскочи назад, изненадана, когато видя момичета близначки, които спят в него…

— Господи! Кой би оставил децата си тук така? — учуди се тя.

Аби се огледа, но не видя никого. Тя почука на няколко близки врати, питайки дали познават някой с близначки, но никой не го направи.

Накрая Аби се обади на ченгетата и CPS беше извикана и децата бяха оставени под тяхна грижа.

Любовта може да създава чудеса и много повече от омразата.

***

„Не сте намерили нищо за момичетата, госпожо? Никаква информация, никаква лична карта, нищо?“ — попита я полицай Бартън.

— Не съм — призна тя. „Но как… как може някой просто да остави толкова красиви бебета така?“

Офицерът се усмихна. „Нямате представа колко много случаи получаваме на родители, които просто изоставят децата си. Искам да кажа, това е лудост. Защо са ви, ако не можете да се грижите за тях? Както и да е, госпожо, благодарим ви за съдействието. ще ви уведомим, ако срещнем нещо.“

— Много ви благодаря, полицай — каза Аби на излизане.

Онази вечер вкъщи се почувства ужасно, когато си помисли за момичетата. Наистина ли са били изоставени? Ами ако им се беше случило нещо ужасно? Ами ако родителите им са в беда? Ами ако… ако родителите им никога не бъдат намерени? Ще се съгласи ли Стивън да ги осинови?

Дори Аби знаеше, че не трябваше да бъде толкова песимистично настроена, за да повярва, че родителите на момичетата никога няма да бъдат намерени, но част от нея искаше децата. Момичетата се нуждаеха от любящ дом и тя и Стивън не успяха да заченат.

— Какво мислиш, скъпа? — попита тя съпруга си по време на вечеря. — Би ли ги прибрал?

— Твърде рано е да мислим за това, човече — каза той. „Искам да кажа, че не искам да се чувстваш разочарован. Ами ако наистина ги искаш, но родителите им се появяват неочаквано? Знам колко трудно е било пътуването ти за плодовитост.“

— Знам… — тихо каза Аби. — Но аз… бих искал да ги донеса у дома… и съм готов да чакам.

Времето отлетя, а информация за родителите на близнаците нямаше. Аби беше готова да осинови децата, както и Стивън. Той беше щастлив, че най-после ще се излекуват от болката, че са бездетни, но двойката очакваше още една ужасна новина.

„…Тъй като имаш атестация за приемен родител, процесът протича по-гладко“, обясни социалният работник. „Въпреки това ще трябва да извършим проверка на миналото и всичко останало, но момичетата…“

— Какво става с момичетата? — попита притеснена Аби. — Добре ли са?

„Да, да, добре са“, каза работникът. — Проблемът е, че момичетата… те са глухи.

„Какво?“ — ахна Аби, стиснала ръката на Стивън. — Те са глухи?

„Да, те са“, продължи работникът. „Който и да ги е изоставил… най-вече не е искал деца с увреждания. Ежедневно се сблъскваме с много такива случаи. Тъжно. Любопитен съм дали все още сте решени да ги приемете. Вижте, повечето двойки не го правят искам ненормално дете.“

„НЕ!“ — извика Аби и скочи на крака. „Кой каза, че ще променим решението си? Бих направил всичко, за да ги върна у дома. Горките бебета! Как може някой просто…“

Аби плачеше в ръцете на Стивън, преди да успее да довърши изречението си, чувствайки се ужасно за малките момиченца. Сърцето й беше към онези бедни души, които нямаха никого и за щастие им беше позволено да отглеждат момичетата.

Близнаците промениха живота на Стивън и Аби. Техните радостни викове и смях изпълниха цялата къща и двойката не можеше да бъде по-щастлива.

Аби започна да работи на няколко места, за да ги поддържа, и всичко беше перфектно. Животът им беше перфектен.

Шест месеца по-късно момичетата, които нарекоха Хана и Дайна, направиха живота на Стивън и Аби пълен. Тогава един ден се случи нещо неочаквано.

***

12 години по-късно…

Аби и Стивън обядваха с момичетата, когато Аби получи телефонно обаждане от жена на име Бетани. В този момент Стивън и Аби работеха за добри компании.

„Здравейте, надявам се това да е контактът за майката на Хана и Даяна?“

„Да, така е… как мога да помогна?“ – отговори Аби.

„Прекрасно. Здравейте, г-жо Лестър, обаждам се Бетани, за да ви информирам…“

Аби почти изпусна телефона от ръцете си, когато научи какво има да каже Бетани.

„Сериозен ли си?“ попита Аби. „Моите момичета направиха това? Наистина ли? О, да… да… благодаря ви, да, разбира се!“

Хана и Даяна, които бяха брилянтни в скицирането на модели и тоалети още от началното училище, получиха предложение за сътрудничество на стойност 530 000 долара с марка за детска мода за деца с увреждания.

Учителката по рисуване на момичетата била впечатлена от способностите им и ги препоръчала на една от познатите на приятелките си, която се оказала Бетани.

Аби прегърна момичетата си и заплака, докато затваряше телефона. Хана и Даяна бяха накарали и нея, и Стивън да се гордеят невероятно.

На езика на жестовете тя им каза: „Мама и татко ви обичат най-много, момичета. Вие сте най-блестящите звезди в нашата вселена. Вие, момичета, ни накарахте да се гордеем днес…“ След това тя разказа на момичетата за техните постижения.

Семейството се засмя, проля сълзи и поръча огромна торта, за да отпразнува събитието. Хана и Даяна решиха да приемат възможността и да започнат собствен бизнес, вместо да отидат в колеж, и днес момичетата се справят фантастично добре.

Аби и Стивън бяха започнали живота си в момент, когато дори нямаха отделни легла за своите момичета, но ги обичаха и винаги ги насърчаваха, а сега имат всичко. Всичко, което искаха.

Какво можем да научим от тази история?

Любовта може да създава чудеса и много повече от омразата. Даяна и Хана бяха изоставени, но любовта, която получиха от Аби и Стивън, преобрази живота им по начини, които никога не биха могли да си представят.
Да си родител е много повече от биология. Аби и Стивън осиновиха Хана и Даяна и ги обичаха като свои.

Споделете тази история с приятелите си. Може да озари деня им и да ги вдъхнови.

Монтесори игра за памет InnovaGoods, 26 части

38,00 лв.

Детски игра - Въздушен хокей

49,00 лв.

Игра монтесори с дървени матрьошки и фигурни животни InnovaGoods, 11 части

38,80 лв

Детски джаги - дървени

49,00 лв.

3D магически куб Ubik InnovaGoods, 5,5 x 5,5 x 5,5 см

14,00 лв.

Боксова круша със здрава основа InnovaGoods

38,80 лв.

Детски игра - билярд

42,00 лв.

Танцуващ и говорещ кактус с музика InnovaGoods, LED светлини, 14 x 32 x 9 см.

35,00 лв.

Забавна постелка за игра с вода InnovaGoods, 64 x 50 x 1 см.

29,00 лв.

Mногофункционална музикална постелка InnovaGoods, 70,5 x 45,5 x 2,5 см.

49,00 лв.