0

Българка се похвали в социалните мрежи, че си е поръчала Lamborghini Revuelto, който в зависимост от екстрите струва от 500 до 700 хиляди евро.

Цвети Василева, приятелка на бизнесмена Ваньо Алексиев, пусна в YouTube 20-минутен филм как си запазва италианския суперавтомобил в Париж.

Цвети управялва и най-скъпата кола с българска регистрация – Bugatti Chiron Super Sport, който струва над 7 милиона лева.

 

 

Хибридното Lamborghini Revuelto, което е разпродадено за две години напред, има мощност 1015 конски сили под капака.

Lamborghini Revuelto е първият плъгин хибрид на италианската марка. Той е оборудван с атмосферен 6,5-литров бензинов V12 двигател от Aventador, както и три електрически мотора, които дават общо 1015 конски сили.

 

 

С напълно заредена батерия Revuelto ускорява до сто за 2,5 секунди, а до 200 км/ч за седем. Максималната скорост е 350 км/ч.

Суперхибридът се предлага стандартно с въглеродно-керамични спирачки с 10-бутални моноблокови апарати отпред, задвижваща задна ос и активно крило. Има 13 режима на шофиране, от градския Citta, който ограничава мощността до 180 конски сили, до състезателния Corsa, който разкрива пълния потенциал на хибридното задвижване. За първи път в историята на Lamborghini има и комплекс от електронни асистенти.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *