Цялата истина за атлетичния милионер красавец в Игри на волята – Мартин Николов

Инфрачервен вибриращ масажор за цяло тяло InnovaGoods, С 5 приставки, 15 x 16,5 x 11 см.

49.90лв.

Магнитни масажиращи чехли с акупресура InnovaGoods, 2 размера

35.00лв.

Силиконови разделители за всички пръсти на крака с подложка за метатарзалната част на ходилото (Опаковка от 2 бр.)

17.50лв.

Компресивни чорапи - при болки в глезена, свода и петата на ходилото

12.50лв.

Сироп за простата - 410 гр.

10.00лв.

Стягащ антицелулитен клин

21.50лв.

Уред за рязане със 7 приставки (+рецепти)

12,00 лв.

Био пчелен мед с Витамин C + Шипка и Прополис, Биохерба, 280 гр.

9.50лв.

Уред за рязане със 7 приставки (+рецепти)

12,00 лв.

Електрически ръчен масажор за цяло тяло INNOVAGOODS

68.00лв.

Мартин Николов-Елвиса определено е сред най-колоритните участници в сезон 5 на „Игри на волята“. За четири седмици в шоуто той успя да създаде коалиция в племето на Старейшините, да спечели смъртен враг в лицето на Виолета, да попадне в Чистилището и да си извоюва правото да се върне оттам.

Още в началото на „Игри на волята“ Мартин събуди любопитството, защото е първият милионер, който решава да стане част от шоуто.

Именно успешният му бизнес накара мнозина да се запитат каква е мотивацията на човек като Мартин да се бори с трудните условия и физическите изпитания в риалитито.

Вчера той реши да повдигне завесата относно участието си във формата, отговаряйки напълно откровено на въпроси, зададени от неговите последователи в Instagram. А ето ги и любопитните подробности, които той сподели.

38-годишният бизнесмен е завършил международни отношения в Лондон, както и право в УНСС. Дъщерите му, които видяхме и във визитката му при влизането, се казват Мари-Никол и Каролин. Той признава, че престоят в „Игри на волята“ му е помогнал да осъзнае и да оцени повече какво има отвън.

„Обожавам предаването“, признава Мартин и отбелязва, че е влязъл само за приключението и тръпката.

Причината да се запише в шоуто е неговата бивша приятелка, фолкпевицата Емануела, която вярвала, че ще се справи перфектно и го насърчила да се яви на кастинг.

„Със сигурност не влизам за наградата, а за тръпката. Аз съм реалист и знам колко по-слаб съм от всички тези тренирани спортисти и машини, но това няма да ми попречи да им дам отпор на макс.“

Мартин смята, че в сравнение с другите играчи той се откроява с ум, хитрост и стратегическо мислене. Неговата цел е да докаже, че социалната игра е по-важна от физическата сила.

Той не обича да говори за личния си живот, но на въпрос дали има жена до себе си, отговаря, че след последната би предпочел да си почине от връзки за известно време.

Относно последните събития в „Игри на волята“ Мартин е категоричен, че Моника първа е предала коалицията на т.нар. „Туристи“ в племето. Затова и не съжалява, че е гласувал срещу нея миналата седмица.

„Не си длъжен да играеш с един човек от началото до края – трябва да се адаптираш към ситуациите, за да оцелееш напред“, обяснява той.

4-5 месеца преди „Игри на волята“ Мартин започва да се подготвя сериозно за шоуто със своя личен треньор.

През последния месец и половина пък разчита и на тренировки с един от най-добрите участници в „Игри на волята“ – финалиста от сезон 4 Филип. Именно Фифо и Алекса са били и неговите фаворити за наградата миналата година.

Днес, след като снимките на шоуто вече са приключили, Мартин признава, че е останал с уникални спомени от това „незабравимо преживяване“, което би препоръчал на всеки. С присъщото си чувство за хумор той разкрива, че е очаквал да му бъде много трудно и определено очакванията му са били оправдани, а по време на шоуто е отслабнал с 12 килограма.

За сметка на това по всичко личи, че Мартин е открил чудесни приятели в шоуто, при това не само сред своите съплеменници от Старейшините.

Той посочва Иван Рълев като най-близкия си човек след играта, а в понеделник сподели кадри как се забавлява в ресторанта си в компанията на Денислава, Оряшкова, братята Рълеви, Мудева и Румен Радев.

Автор: „Една.бг“

5 в 1 отварачка Innovagoods с многофункционално действие

15,20 лв.

Диспенсър за питиета - Глобус

62,00 лв.

Абсорбатор за влага и предотвратяване на мухъл, 3 бр.

11,20 лв.

Комплект уреди за приготвяне на суши (+подарък рецепти за приготвяне) INNOVAGOODS

24,90 лв.

Универсална отварачка за буркани, консерви и бутилки InnovaGoods, 27 x 15 x 5 см.

30,90 лв.

Уред за рязане със 7 приставки (+рецепти)

12,00 лв.

Компактно куфарче за барбекю от 18 части Innovagoods

48,50 лв.

Уред за рязане със 7 приставки (+рецепти) InnovaGoods, 27,5 x 8,5 x 11,5 см.

44,00 лв.

Комплект японски ножове InnovaGoods Kitchen Cookware, с професионален калъф за носене

56,00 лв.

Олекотено одеяло с ръкави

49,00 лв.