0

Една от участничките в сезон 5 на „Игри на волята“ се закани да бъде „Кралицата“ на Игри на волята.

Става дума за 47-годишната Виолета Стайкова, която е родена в София, но от почти четвърт век живее в САЩ.

Тя е заедно с дъщеря си в шоуто и обяви, че е сигурна, че една от двете ще победи.

През 2000 г. тя заминава за Джаксънвил, Флорида.

„Това е най-големият град по територия в САЩ.

Много е интересна комбинацията между забързания живот и джунглата.

И затова съм си взела куче, защото никога не знаеш както си тичкаш кога ще изскочи някой алигатор“, сподели с усмивка столичанката.

„Още на 24 години разбрах, че България е тясна за умна, силна и красива жена като мен.

И така с две думи на английски – „гуд бай“ и „хелоу“, и с четиригодишната ми дъщеря и баща й заминахме за Америка. Съпругът ми обаче не издържа и се върна обратно в България.

Бях сама с четиригодишно дете в чужбина, но не виждах трудностите, виждах само възможностите.

Бях готова да се спукам от бачкане, но да успея“, разказа Виолета.

„Работила съм какво ли не. Разнасяла съм пици, продалава съм коли, но в крайна сметка се озовах в бизнеса с недвижими имоти.

Сега притежавам моята компания за недвижими имоти и менажирам къщи на стойност 100 милиона долара“, добавя бизнесмадата.

Нейният работен ден започва пристигайки с колата в офиса си, в който за нея работят 60 човека, които, по думите й, усещат колко е строга ръката й ежедневно.

„Работохоличка съм, работя всеки ден, но това ме прави щастлива.

На 47 съм постигнала американската мечта – управлявам три успешни бизнеса и притежавам прекрасен дом. Нямам мъж до себе си, но имам кученце.

Дресирано, мило, гальовно и не ми създава никакви проблеми“, каза с усмивка Стайкова.

„Казват, че годините на жената са голям товар. Че след 40 години преставаш да бъдеш жена. Че си неспособна, некрасива, незабележима, нежелана. Не! Не се поддавам на такива клишета. Аз съм невероятна и по-силна от всякога.

Не съм жена, която се впечатлява лесно – плочки, сресан бретон, мускули, няма как да ме привлекат.

Често ме свалят 20-годишни мъже и винаги ги парирам със запазената си реплика – „не се закачай с баба си“.

47-годишната българка признава, че от малка е запалена по спорта, тъй като баща й е Стефан Стайков-Заека – футболна легенда.

„Когато си отгледан от спортна легенда, няма как да не се запали в теб духа за победа, както и желанието да побеждаваш себе си, останалите и предизвикателствата в живота.

Аз самата съм тренирала волейбол, завършила съм НСА, треньор по волейбол, и съм се занимавала след това с бодибилдинг“, разказа за себе си тя.

Стайкова отправи категорична закана:

„Влизам в „Игри на волята“, за да покажа, че 47-годишна жена може да се бори и да управлява всички, не само със сила, а с ум, стратегия и сърце.

Знам, че ще срещна всякакви бойци, културисти, боксьори и обикновени позьори, които ще ме гледат като лесна плячка.

Но когато създадеш свое кралство, чинът на поданиците в него няма много значение.

Защото всички се кланят на кралицата, а кралицата в „Игри на волята“ съм аз.

Идеята е проста – този сезон трябва да го спечели жена, и ако не съм аз, ще направя всичко възможно да спечели тя“.

Под „тя“ Виолета има предвид своята дъщеря, която също ще бъде част от петия сезон на реалитито за търсачи на силни умения.

„Аз съм Денислава на 24 години и съм мениджър на недвижими имоти в най-добрата компания във Флорида – на майка ми“, представи се младото момиче.

„С Дени ще се допълваме перфектно. Тя е по-дипломатична, докато аз влизам директно с бутонките и започват да ме мразят. При мен средно положение няма – или много ме обичаш или много ме мразиш. Аз съм крайна, докато тя умее да лавира, а освен това е доста силна“, сподели майката.

Дъщерята разкри, че в САЩ е била капитан на отбора й по волейбол, като за тази „длъжност“ е спечелила доверието на съотборничките си, която са й гласували това доверие.

„Не я гледайте с тези сини очи. Тя е на арената. Тя ще е победителката на игрите, а аз ще водя битките извън арената. Тя ще има много проблем с жените, защото е много хубава, а жените са много ревниви. Както е и способна, а и хубава, комбинацията е страшна. На теб ти трябва само един мъж да привлечеш. Ти си достатъчно красива. Аз или тя – една от двете ще победи този сезон“, категорична бе 47-годишната Стайкова.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *