0

Шоуменът, музикант и политик Слави Трифонов вече е в новото си имение. То се намира в луксозната част на квартал „Бояна“. За да стигнеш до къщата, трябва да минеш през частен път, на който има жива охрана. Много е близо до едноименния киноцентър.

 

Сградата е на пет етажа и е създадена по индивидуален проект

В съседство има много големци от политиката и икономиката. Грубите оценки сочат, че имението струва към 7 милиона лева. Застроената площ е 1199 квадратни метра. Цената за един такъв имот в момента е между 3-4 хиляди евро на квадрат в „Бояна“. Има двор с размер около 2 декара.

 

Какви удобства има там?

Започваме с външен басейн, който има ролетно покривало с автоматичен режим на работа. Има зона за барбекю, частен фитнес, но и СПА с парна баня и сауна. Има японска градина и собствена винарна. Заради петте етажа, къщата е оборудвана с асансьор.

 

Мебелите са главно от Франция и Италия и е отнело над година всичко да се направи и да пристигне. Има два гаража, соларна система, пълна газификация, окачена фасада с вентилация и защита от слънцето, специална топлоизолация, умни прозорци и какво ли още не.

За имота разбрахме от последната декларация на Слави Трифонов за състоянието му като политическо лице

Придобил е имота през 2014 година. Инвестирал е 1.6 милиона лева, а първоначалната идея била да го продаде в последствие. През 2016 година всичко е завършено и имотът е обявен за продажба на цена от 3.6 милиона лева, но никой не проявил интерес.

 

В крайна сметка преди около година е решил, че това ще е мястото, където ще живее. Причината е презастрояването на комплекс „Делта хил“ в Кладница, където живееше преди това. Имотът там все още е на негово име и не е обявен за продажба, авършват от „Шоу“.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *