0

Жива съм, здрава съм, всичко е наред.

Намирате ме в Рим и тъкмо си говорим с внучето. Вие сте може би третият човек, който ми се обажда да пита дали съм добре. Разбрах, че излязло във Фейсбук, че съм починала.

А най-тъжното е, че на тази „новина“ са се хванали и колеги от естрадата. Ама как може?“.

 

Така реагира голямата изпълнителка Стефка Берова, която живее в Рим, и вчера за пореден път не само сайт, но и реални хора в мрежата я изкарват мъртва. „Не знам на кого това помага с нещо.

Чудя се тези хора страх от Бога нямат ли? Обикновено човекът, който пише, че друг е умрял, в живота на него му се случват негативни неща. Нали знаете: „Който копае гроб другиму, сам пада в него“, допълва Стефка.

 

Изпълнителката на „Двете сини девятки“ е категорична, че нито е получавала инфаркт, нито била на ръба, както се написа. „Не съм зле, вярно е, че за годините си имам болежки като диабет например, но го контролирам.

 

Но знаете ли кое е дори комичното – когато бях тук за концерт, точно в момента, когато давах автографи и говорих с хората в залата, бяха написали, че съм в спешното и съм получила и инсулт. Ама как може?

 

Поне да бяха проверили, че концерт имам и всичко е наред! Тъжна работа, много съм огорчена от тази неприятна кампания срещу мен. Не знам кой я е измислил и защо, но не е редно“, казва Берова.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *