0

България беше разтърсена от случилото се с младата врачанка Гергана Тодорова. Тя почина от нараняванията, които получи след като скочи от автомобил в движение, който е пътувал по пътя за „Леденика“.

„Моля се на Господ да се приберем живи и здрави“, казала Гери малко преди случилото се

Във въпросната вечер, тя и още трима младежи тръгнали на разходка.

Автомобилът бил управляван от Димитър Димитров на 19 години. Той наскоро взел книжка и си купил колата Фолксваген Голф. На връщане от „Леденика“ той натиснал педала и покачил значително скоростта. Гери се изплашила и се молила да не стане инцидент.

Това е установено след преглед на записи, направени от 14-годишно момиче, което е било на задната седалка

Гери дори се разплакала и викала „Не, не искам да си правим гонка!“, „Няма да карам курсовете от страх“ и „Моля се на Господ да се приберем жива и здрава“. Другите обаче слушали силна музика и се забавляват по опасния маршрут.

От БулНюз казват, че тя няколко пъти е молела Митко да намали скоростта, иначе ще скочи от колата в движение

И в крайна сметка го направила. След последната си молба, тя просто отворила вратата и изскочила. Тя веднага е приета в спешното, около 01:00, лекарите се борят за нея, но около 5:00 почива.

Полицията веднага започва разследване и разпити

Останалите в колата дават противоречиви показания.

Не знаят дали е скочила нарочно или просто е паднала след като е отворила вратата. В социалните мрежи се появиха коментари, че Димитър редовно кара бързо, участва в нелегални гонки и дрифтове.

Съселяните му от Косталево казват, че това не е вярно и то е доста уравновесен и отговорен младеж. Грижел се за майка си, след като наскоро баща му починал.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *