0

Отслабването никога не е лесен процес и се влияе от редица лоши навици, така че дори и най-малката промяна може да ни помогне да стопим мастните натрупвания по-бързо. За да прочистите тялото си от нездравословната храна, която сте погълнали преди, пийте една от тези напитки всяка вечер преди лягане:

чай от лайка

Чай от лайка

Чаят от лайка пречиства черния дроб, докато спите, успокоява нервната система, подобрява качеството на съня и облекчава стреса.

гореща вода с лимон

Гореща вода с лимон

Лимонът има диуретични свойства и помага за детоксикацията на черния дроб.

НЕОБХОДИМИ СЪСТАВКИ:

1 лимон и 200 мл вода

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:

Загрейте водата (не трябва да завира, а да е хладка), след което добавете прясно изцедения лимонов сок. Пийте половин час преди лягане.

овесена вода

Овесена вода

Овесените ядки са богати на фибри, витамини и минерали, които са отлични за подобряване на храносмилането, както и за по-добра функция на черния дроб и червата. Но малко хора знаят, че овесената вода е и много полезна.

НЕОБХОДИМИ СЪСТАВКИ:

1 чаша овесени ядки (без глутен) или обикновени овесени ядки;

6 чаши филтрирана вода

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:

Овесените ядки се накисват във вода и се оставят да престоят седем часа, след което се прецеждат. Добавете малко канела към течността и охладете. Пийте две чаши вечер, 30 минути преди вечеря и 30 минути преди лягане.

чай от джинджифил с лимон

Чай от джинджифил с лимон

Хората с високо кръвно не трябва да пият тази напитка!

Тази мощна напитка детоксикира тялото и помага при отслабване. Джинджифилът и лимонът са богати на витамини и антиоксиданти, които предпазват от заболявания и стимулират метаболизма. Освен това имат противовъзпалителни свойства и премахват токсините от тялото.

НЕОБХОДИМИ СЪСТАВКИ:

1 парче пресен джинджифил (приблизително 5 см);
1 лимон
250 мл вода

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:

Сварете водата, добавете настърган джинджифил и оставете под капак на изключен котлон за около 10-15 минути. След това добавете лимонов сок и разбъркайте. Пийте поне 3 пъти седмично в продължение на 30 дни.

Най-добре е да спите осем часа, тъй като с всяко съкращаване на съня вие не само съкращавате този процес, но допълнително допринасяте за отлагането на нови слоеве мазнини.

По време на 8 часа сън тялото се възстановява и развива мускули, но не прави нищо с мазнините. За да активирате този процес за топене на мазнини и ускоряване на метаболизма, е необходимо тялото да продължи да гори калории дори докато спите.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *