0

Американският актьор, звездата от любимата ни коледна комедия „Сам вкъщи“, Маколи Кълкин, отново се завръща сред нас.

От няколко години той слабостите си, свързани с алкохола и наркотицие, и се върнал към здравословния начин на живот. И се применил толкова много, че дори излезе на подиума като модел по време на шоу на Gucci. А италианската модна къща подписа договор за сътрудничество с актьора.

Феновете на Маколи са във възторг от трансформацията на актьора. Мнозина забелязали, че актьорът е напълнял, което се отразило добре на външния му вид. В допълнение, външният вид на Маколи, неговата походка и поза показват, че актьорът се чувства уверен.

Американският актьор, звездата от любимата ни коледна комедия "Сам вкъщи", Маколи Кълкин, отново се завръща сред нас. 

Ако си спомните през какво трябваше да премине Маколи и с какви навици трябваше да се бори, тогава ще разберете, че това излизане на подиума наистина означава много.

През 1998 г. актьорът изпадна в емоционален срив и си взе почивка от кариерата.

„Много съм уморен от това. Много ми хареса, че направих 14 филма за шест години. Прекарвах много време далеч от дома, от училище. Най-умното ми решение беше да си взема дълга ваканция “, казва той много години по-късно в интервю.

След като се оттегли от киното, Кълкин се пристрасти към наркотиците и беше арестуван по обвинения в притежание на марихуана и незаконни вещества, за които не е имал рецепта. Но Кълкин каза, че пристрастяването му към наркотиците не е твърде силно – въпреки че ги употребявал, никога не се е стигало дотам, че да трябва да отиде на рехабилитация или да потърси помощ отвън.

Днес  животът на Кълкин върви така, както той иска и обича. Изобщо не прилича на детството му, когато той практически живееше на снимачната площадка и всяко негово движение трябваше да бъде координирано според графика. Сега той може да си позволи да живее умерен живот и да се пенсионира по-рано от много от колегите си.

„Това ми позволи да стана това, което съм, и се харесвам, така че не бих променил нищо“, признава той.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *