0

Неузнаваема е майката на бременната певица Сузанита и бивша съпруга на Орхан Мурад – Шенай Кузева. Блондинката буквално е претърпяла пълна промяна, след като се е подложила на седем интервенции в Турция.

Това разказа самата тя пред “Телеграф”.

Новата й визия включва редица подобрения – увеличаване на бюста със силиконови импланти, подмладяване чрез оформяне на скули, брада и нашумелите през последните пет години – котешки очи.

Шенай Мурад тунинг

Също така изпъване на зоната около веждите и липосукция в областта на корема.

В резултат Шенай не прилича на себе си, но промяната определено е много положителна, защото изглежда фантастично и никой не би й дал годините!

Здраве

“Преди пет години имах рак на лявата гърда. Предвид напрежението в последната година – следя здравето си и ходя редовно на лекари. В момента чакам резултати и се надявам всичко да бъде наред. Затова не мога да кажа повече по важната тема. Останалите операции бяха планирани. Не исках да пътувам няколко пъти, реших да отделя повече време. Увеличих бюста си. Чувствам се добре в кожата си. Ханс беше с мен”, коментира Шенай пред “Телеграф”.

Шенай Кузева сега

Промените идват след шумния й развод с фолкпевеца Орхан Мурад.

Нова любов

“Преди обвинявах бившия си мъж, сега му благодаря! Ханс е чудесен! Беше плътно до мен през цялото време. Животът ми се промени коренно и слава богу към добро. Сега не се впускам лудо в любовта, старая се да изживявам всеки миг”, допълва Кузева.

Шенай нова визия

От няколко месеца насам тя живее с партньора си зад граница.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *