0

Бих искал да споделя моя опит за премахване на главоболието. По едно време кйръвното ми наляганет скочи много силно, което ми донесе тежки страдания под формата на спазми на мозъчните съдове. Болката беше толкова дива, че често беше придружена от гадене и повръщане.

И така, когато никоя от аптеките не ми помогна, реших да прибягна до традиционната медицина. В този момент бях готов да опитам всичко, само и само да спрат мъките ми.

Веднъж мой приятел ме посъветва да се лекувам с физиологични разтвори. Тогава не придадох голямо значение на това, смятайки го за глупост. Но когато нямаше къде да отида, реших да опитам. И ще ви кажа, работи! Рецептата е проста до опозоряване.

Необходими са ви: 250 мл вода, загрята до 60-70 градуса, 2 ч.л. без горна сол и широка марля. Разтваряме солта във вода, като получаваме 8% разтвор.

Докато разтворът се охлажда, пригответе дресинга. За да направите това, сгънете марлята на 8 слоя, така че ширината на превръзката да съответства на ширината на челото, а дължината да съответства на обиколката на главата. Бързо измийте челото, ушите и шията с топла вода. След това потапяме превръзката във физиологичен разтвор и, като леко изстискаме, завързваме главата й около обиколката.

За да фиксирате компреса върху главата, използвайте памучна кърпа или плат. След това трябва да легнете и да държите превръзката, докато болката изчезне напълно. Имах го почти веднага, но за всеки случай държах превръзката още два часа. Като цяло компресът може да се държи до 15 часа.

Най-интересното е, че такава проста техника нормализира кръвното налягане и облекчава главоболието завинаги. Така че силно препоръчвам този метод. Сигурен съм, че няма да съжалявате!


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *