0

Водещата на любимо на много хора предаване „Бригада нов дом“ бе рожденичка скоро и по този повод и по повод старта на новия сезон даде обширно и интересно интервю пред Дарик.

Още първият излъчен епизод повдигна хиляди въпроси, изсипаха се много коментари, най-вече по отношение на семейството участник. Доста се нахвърлиха върху тях заради начина им на живот до намесата на бригадата.

Мария сподели, че зрителя вижда малка част от всичко, което се случва.

Ние правим предаване за социално слаби хора и влизаме в техните домове. Това, което хората не виждат е с какво се сблъскваме, как се е стигнало дотук, въпроси, които по принцип не си задаваме. Защо тези хора са в това състояние, защото те са страшно много. Защо хората ме възприемат като институция и ми пишат писма, в които настояват и ми се сърдят, че не съм им обърнала внимание и не съм отишла в техния дом.

Много въпроси има. Как живее едно семейство с девет деца и от какво живее, какво се случва след като ние направим ремонта. Много рядко си позволявам да коментирам какво аз наистина мисля, сподели Мария.

Много хора коментират първосигнално и винаги отрицателно. Те не се интересуват, че тези хора живеят супер бедно, и че ние имаме определен бюджет, с който се справяме. Това каза водещата на „Бригада нов дом“ по повод критиките по отношение на изпълнението. Понякога наблягаме на функциалността, отколкото на красивото, но се налага. Критикуват защо сме сложили балатум и защо е този дизайн. Това не е предаване за дизайн, но се налага да търпя тази критика. Вместо това вземете направете нещо. Огледайте се и около вас има хора, които имат нужда от помощ.

Така се обърна към всички, за които критиката и оплюването на всичко е като въздуха. Пример е семейството, което се появи в епизод едно, отнесе какво ли не, но едва ли ще са последните.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *