0

Зверска бомба избухна преди часове, когато в мрежата се появи скандална снимка на Алек Младенов. Фотото е извън пределите на формата, правено е в домашна обстановка и е меко казано „любопитно“. Знаем, че за интимните предпочитания на ергена се носят слухове отдавна, но този кадър е доста смущаващ.

На него Алек е в чужди прегръдки, в смисъл на нито една от момите в предаването, а и дори не е в прегръдките на мома, а на… ами на мъж. И то на своя първи приятел Виктор, когото вчера видяхме в епизода на формата.

original

Припомняме, че Виктор беше представен като кулинар и пръв приятел на Алек, който заблуди момичетата, че е инфлуенсър и ще снима как готвят за блога си. А след това уж даваше съвети на Младенов коя от момите му пасва и коя не. Виктор уж хареса Надежда Вишева и отхвърли Валерия Дакова…

Казваме почти навсякъде „уж“, защото снимката пред очите ни е повече от красноречива. Потребители натъртват на нежното излъчване на Виктор, което е дори леко женствено, а и на видимата и ярко осезаема близост между двамата мъже.

„Кога сте виждали „редови“ мъже да застават в подобни пози?! М?! Няма лошо Алек да плува на който си иска бряг, но да се лъже в национален ефир – е това вече си е леш!“, коментират в нета.

Източник : kalvacha.com


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *