5

Финалът в „Ергенът“ развихри нещо страшно в социалните мрежи, където реакциите валят като из ведро. Най-любопитни обаче, си остават реакциите, които главните герои в картинката ще направят.

Е, видяхме какво наговори Алек Младенов в скорошно интервю на bTV, но далеч по-интересно се оказа признанието на Магдалена, една от двете дами, на която той се кълнеше в любов по време на шоуто.

На финала и Маги, и Надежда останаха без отговор от Алек, а първите думи на Маги часове по-късно – в профила й в социалните мрежи – тепърва ще разлайва кучетата, както се казва.

„Влюбената жена е готова да ѝ се разбие сърцето, но да стои до последно! Когато бях по-малка събирах картинки от дъвки, които се казваха Love is… Всяка опаковка криеше сладка рисунка на момче и момиче, които се обясняват в любов. В горната част пишеше „Love is…“, а надолу продължаваше с много кратко обяснение, какво е любовта“, така започва поста на Маги, а останалата част е още по-любопитна.

Често си ги гледах и си мечтаех, че един ден и на мен ще се случи. Голямата любов, която според този комикс беше „Да споделяте пица пред телевизора“, „Да те събужда със закуска в леглото“, „Да те целуне, когато най-малко очакваш“ и десетки други.

Сигурна бях, че това са нечии спомени. Някой описваше любовта на живота си. Разтърсваща, незабравима и такава, от която ти спира дъхът. И започнах да я търся, защото тези картинки ми дадоха вяра. Тя е там някъде и е възможна!

С времето забравих за картинките, вярата се сви, а любовта все не идваше. Истината е, че от години съм сама, но когато най-добрата ми приятелка ме записа за „Ергенът“, първата ми реакция беше да не отида на кастинга. Обаче след това си казах – Може би „Любовта е… да направиш първата крачка.

„И се гмурнах в едно приключение, което споделях с всички вас последните няколко месеца. Всяка сряда и четвъртък преживявах и анализирах отново и отново всяка ситуация, всеки поглед, дума и действие. Знаейки какъв е краят.

Тогава бях сигурна, че проблемът е в мен, защото за пореден път любовта не дойде. Стоях там до последно. Стоях и пред телевизора до последно. За да съм сигурна в това което ще кажа сега – Проблемът не е в мен. Затварям тази страница от живота си с любим цитат от рисуваната поредица: „Love is… worth the wait“ (б.а. Любовта си струва чакането). Момичета, не се отказвайте! Аз няма да го направя. Прегръщам ви!“./show.blitz.bg


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

5
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *