0

Световноизвестният акробат Енчо Керязов изпоти сериозни водещите на сутрешния блок на bTV – Златимир Йочев, спортния журналист Петър Бакърджиев и синоптичката Натали Трифонова.

Най-сериозно беше изпитанието за красавицата, защото носеше възкъса рокля и високи токчета.

Още преди да е станало 7 ч. Керязов накара тримата водещи да правят физзарядка. Той ги изненада с най-различни упражнения, които телевизионерите с готовност се заеха да изпълняват.

Докато маховете с ръце бяха сравнително лесни за всички, то клековете и навежданията създадоха проблем.

„Не мога с тази рокля“, оплака се синоптичката. Тя, обаче, много се забавлява на гърба на колегите си, особено когато дойде време за навеждания. „Това искам да го видя. Внимавай да не сцепиш панталона“, каза тя на Петър Бакърджиев.

 

 

Златимир Йочев пък сериозно се притесни, тъй като акробатът не спираше с новите упражнения: „Ти така можеш ли да продължиш и до 9 ч.“, попита той виртуалния си гост. „И до 19.30 ч. мога“, отвърна му бодро Керязов.

Натали пък направи забележка на колегите си за някои от движенията: „Ама това е елементарно. Аз го мога, само че заради токчетата не мога сега“.

В крайна сметка Натали си спести някои упражнения, въпреки че увери зрителите, че може да ги направи. Йочев и Бакърджиев се поизпотиха и се наложи да си нагласяват микрофоните, разместили се от сутрешната физическа активност.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *