-2

Изоставената ергенка Магдалена Томова очевидно си е намериа доста заможен любовник. 35-годишната управителка на ресторант и довчерашна келнерка се похвали с чисто нов супер луксозен джип „Мерцедес“, чиято стойност надхвърля фантастичните 800 000 лева.

1a05ac99b9a1aabd6590a0ab9ebfe799

Скъпият джип, декориран с рози и панделка, очаква Маги Томова

Провалената финалистка от „Ергенът“ бе изненада от тайнствен любовник с грандиозния подарък по особено екстравагантен начин. Маги публикува в социалнитемрежи видео, в което скъпарското возило я чака в червена панделка и балони във формата на сърце. А вътре върху кожения салон я посрещна огромен букет с рози, декорирани с буквата „М“. (Боже, какъв кич!!!)

e320b5c8c323413069847292fa29ccb9

Луксозната обстановка в колата, барабар с червените рози

Във видеото отлъчената от Алек Младенов блондинка не може да скрие емоциите си, породени от лъскавия подарък, а последователите й я заливат с въпроси кой е мистериозният и щедър любовник.

Според слуховете, от половин година Маги излиза със заможен бизнесмен, значително по-възрастен от нея. Дядката дори имал пораснали деца на годините на блондинката. Красавицата твърди, че е влюбена и щастлива (очевидно под любов тя разбира материално благополучие), а злите езици мълвят, че връзката й е още отпреди да се запише за участие в „Ергенът“.

„Love is… worth the wait! Момичета, не се отказвайте!“ – „Любовта си струва чакането“, написа Магдалена тези дни в Инстаграм, намеквайки, че най-сетне е открила принца, нищо че вероятно е на годините на баща й. Естествено, мерантилната блондинка не показва дъртака, зарадвал я с бижуто на 4 колела.

eda56b4afe00879792a7d7c5b699a8a2

35-годишната блондинка се наслаждава на подаръка си, облечена в рокля ала пеньоар

Източник: https://lupa.bg/


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

-2
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *