0

След участието си в „Ергенът“ сезон 3, дойде ред и финалистката Магдалена Томова да сподели своите впечатления в студиото на предаването „Преди обед“.

Чувствата на Мис Варна към Алек вече очевидно са охладнели, тъй като тя е започнала интервюто с изрична уговорка.

За интервюто с Наум Шопов, тя призна, че то се е състояло 2 седмици преди да бъде излъчен финалния епизод. В него тя споделила всички свои емоции и чувства, които е усетила покрай финала.
След като изглеждала интервюто на Александър Младенов в ефира, нейните усещания станали коренно различни.

Томова бе категорична, че в това интервю е видяла човек, когото не познава. Би могла да прости на Алек, но след всичко това, което е казал, все още не може да прости, защото той се е отрекъл от всичко.
Магдалена бе категорична, че през всички месеци, в които се е снимало предаването, по никакъв начин Младенов не я е накарал да се чувства несигурна по отношение на неговите чувства.
Тя призна, че през цялото време, той е успял да я накара да си помисли, че всичко помежду им е споделено.

Нейната изненада когато гледала Александър Младенов в интервютата след предаването била голяма, тъй като той се е обърнал и е отрекъл всичко.

Тя казва, че е вярвала в неговата усмивка и че е очаквала да я види с нетърпение. Не го нарече директно фалшив, но определено е категорична, че вече няма вяра на нищо от това, което се е случило в любовното имение в Родос.

По време на интервюто си в „Преди обед“ на мнозина им направи впечатление, че тя го нарича по цяло име, а не както по време на снимките – Алек.

Категорично подчерта, че Александър, който е видяла тук, в студиото на „Преди обед“ ѝ е отнел всички спомени, които тя се е опитала и е искала да запази.

Добави, че не би го потърсила, тъй като очевидно тя не е неговият избор.

Любопитно е да се отбележи, че и двете с Надежда споделят, че след края на формата не са били потърсени от ергенът Алек, а на въпрос дали това се е случило, той даде уклончив отговор, който предизвика у зрителите усещането, че се е видял с тях и са изговорили всичко, което не са могли по време на снимките.

Източник : 7kefa.com


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *