0

Надежда от „Ергенът“ стресна с вида си в скорошно тв участие в „Преди обед“ по bTV. Една от двете финалистки в шоуто се е подложила на серия от пластични операции след излизане от шоуто – или поне така изглежда, а резултатът от тях е покъртителен.

Логично малко след гостуването на блондинката в предаването, профилите й в социалните мрежи бяха залети от негативни коментари заради начина, по който изглежда.

„Толкова беше нежна и хубава! Обезобразила си се с тези интервенции“, „За Бога, Нани, кой ти причини това на лицето! Съди го до дупка“, гласят само малка част от коментарите.

Надежда видимо е прекалила с филърите, лицето й е подпухнало, устните й са подути от хиалурон, а очите й зашити заради оттоците. И макар да е целила точно обратното, 34-годишната мома изглежда с 10 години по-възрастна след пластиките, пишат от Блиц.

„Явно думите на бившата кандидат-свекърва относно възрастта й доста са я жегнали. За съжаление, днешните жени се заблуждават, че могат да излекуват комплексите си при пластичния хирург“, цъкат с език в социалните мрежи.

Източник : plovdiv24.bg


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *