0

Стефан Николов, който стана по-известен като половинката на Гала се похвали с хубав момент от личния си живот. Неговата дъщеря Никол вече е абитуриентка и успешно завърши гимназията, в която учеше.

На първите кадри публикувани от телевизионния водещ можем да видим чаровната госпожица в момента на изпращането от школото.На една от  снимките Никол позира с любимия си татко, дошъл да пожелае попътен вятър на щерка си. А на други кадри, издокараната девойка със строго официален костюм с панталон и сако в черно е заедно със съучениците. С които преживява еуфорията. Която е завладяла младежите при раздялата с училището.

От поста на таткото става ясно, че балът на Никол ще е след 10 дни. И Стефан не пропусна да ни покаже дъщеря си в какъв тоалет е избрала да се издокара за на голямото събитие.

Таткото се е снимал с 18-годишното момиче навръх абитуриентската му вечер.Никол блести в ярко червен тоалет и свободно разпуснати коси.

Прави впечатление, че заедно с абитуриентката е дошла да я изпрати и водещата на „На кафе” и половинка на баща й емблематичната Гала.

Източник: Тялото


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *