3

По традиция всяка година медиите правят нещо като класация на абитуриентите – най-елегантно облечените, най-атрактивните, тези с най-оригиналния превоз до бала… Едно момиче обаче грабна веднага вниманието ни и определено можем да кажем, че заслужава да носи титлата Най-красива абитуриентка на випуск 2024!

Става дума за Илиана Митова от Благоевград, която се открои сред многото абитуриентки в града.

На кадрите, които се появиха от нейния бал, се вижда едно много красиво и скромно момиче, което не е заложило на натрапчивия лукс, с който всяка година ни „изненадват“ зрелостничките.

vsdfbdfbgfngfgmhgmhj

 

 

Илиана Митова абитуриентка

реклама

Илияна е избрала за тържеството си бяла рокля, която в горната част е изпъстрена с традиционна българска шевица. Момичето стиска в ръце не огромен букет от скъпи цветя, а скромна китка от рози. Накит от сребърни парички краси и без друго хубавата й глава.

красива абитуриентка

Цяла България хареса момичето, което се открои сред всички останали. Не случайно който я види я оприличава на онова македонско девойче, за което се пее в известна народна песен.

красива абитуриентка

След безумния кич, на който ставаме свидетели всяка година, най-сетне се появи лъч надежда, че все пак на това безвремие му се вижда края, както и на чалга-културата! Да се надяваме, че догодина ще се насладим на повече такива прекрасни абитуриенти, които милеят за българското! Да са живи и здрави младите, пожелаваме им на добър час!


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

3
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *