0

Виктория Капитонова осребри отлично славата си от риалити предаванията. Хитрата рускиня е истинска машина за пари и на месец печели колосални суми от онлайн курсове и реклами, разбра Ко4.

Красавицата се насочи към правенето на маратони за пари, за последователи в инстаграм и за продажби в социалните мрежи – всеки от курсовете струва от 300 лева до няколко хиляди.

Звездата на Виктория изгря в „Мастършеф“, а след това затвърди популярността си с „Ергенът“, където спечели шоуто. Тази година пък я гледахме в „Хелс Китчън“, където също беше победител от звездния отбор.

„Не съм взела и една стотинка за участието ми в шоуто. Всички участнички и самият Ерген Виктор Стоянов не са получили и лев за приключението, снимано близо два месеца в Турция“, призна красивата рускиня след шоуто.

Виктория се възползва от момента на популярността си и започна да рекламира какво ли не. Още преди близо година Капитонова се похвали, че отдавна вади по 5-цифрени суми, но не уточни дали са 10 000 или 50 000 лева, както и в каква валута говори, пише „Уикенд“.

Тези дни мацката пусна нов курс, който е с три вида тарифи – от 299, от 345 и 3499 лева. Последният се води ВИП, а оправната рускиня се е договорила с банка, която отпуска кредит за курса, пише „Уикенд“. Само за ден Виктория попълни бройката си от желаещи за най-високата тарифа.

10 ВИП клиента ще се обучават при Капитонова, което прави печалба от почти 35 бона за ден само от едната категория. Почти всички момичета са записали курса на кредит, който после ще трябва да връщат в продължение на година и половина.

„Дано девойките не затънат в заеми. Виктория уж им обещава сигурни пари, но не всеки е роден да продава и да е инфлуенсър, а и вниманието трябва да се задържи, а не само еднократно да се появи интерес към даден профил“, коментират запознати пред изданието.

Така от 10 човека лапва по 35 бона, останалите групи са с повече хора и от тях също е прибрала около 20 хиляди лева. Отделно амбициозната рускиня рекламира какви ли не продукти, с което приходът ѝ нараства на почти 100 бона лева на месец.

Източник: С кафето


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *