-3

„Когато родих дъщеря си бях много щастлива, но лекарите ми казаха, че трябва да се откажа от нея“ – това споделя една майка, която преминава през ада на диагнозите, поставени от лекарите, но успява да се пребори за щастието – своето собствено и това на дъщеря си. А ето как изглежда момиченцето 15 години по-късно – мнозина буквално се разтапят, когато я видят. Прочетете цялата история по-долу в текста.

Когато се ражда, лекарите съветват родителите й веднага да се откажат от нея, а днес тя е известен модел.

Кенеди Гарсия (15) от Колорадо е родена със синдром на Даун . Веднага след раждането й лекарите преценяват, че тя трябва да бъде оставена в специална институция и ако искат, родителите могат да я дадат за осиновяване.

момиченце с Даун

– „Казаха ми, че няма да има никакво качество на живот и че ще бъде вечно с памперси“- разказва майка й Рени (40), която веднага отхвърля тази възможност след разговор с една от акушерките.

– „Тази акушерка ми каза, че дъщеря ми е красива и ми разкри, че тя самата има дъщеря с Даун и че живее съвсем нормално“ – разказва Рене и добавя, че този разговор е бил решаващ за окончателното й решение да задържи дъщеря си.

А днес Кенеди е модел на много американски марки, освен това тя е танцьорка и участва в множество международни конкурси.

красиво момиченце с Даун

Има и гадже Матю, в когото е много влюбена.

– „Онази вечер, когато родих, сърцето ми беше разбито, защото току-що бях разбрала, че тя има синдром на Даун. И тогава започнаха да ми съобщават коя от коя по-мрачни прогнози.

Но вижте! Днес Кенеди е момиче, което живее като всички свои връстници. Тя има приятел, който я обожава, обича да се облича, да танцува и да пее. Тя разпръсква чиста радост навсякъде около себе си“ – казва щастливата Рене.

красив модел с Даун

красивата Кенеди

Източник : sosonovini.com


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

-3
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *