0

Андрей Арнаудов гостува в Кан на Пиленцата от Монако.

Вълнуващите му диалози с Борислав и Нина Димитрови са част от новия епизод на онлайн предаването НЕОФИШЪЛ, което тв продуцентите Иван и Андрей развиват в YouTube от края на март.

„От 6 години вече живеем тук. Нашият кум Николай Бареков ни подари меден месец на Френската Ривиера и ние останахме да живеем тук. Готино ни е, луксозно ни е. Моята съпруга се познава с неговата жена и от там стана цялата връзка. Те пожелаха да са ни кумове“ – разказва Боби на Андрей, докато го вози с луксозната си лимузина от летището към Кан.

Снимка: Instagram.com/ivaniandrey.official/

Боби Манекена работи точно това – прави VIP трансфери от и до летището.

„Много българи ни разпознават и постоянно искат да се снимат с нас. Снимките все още са безплатни, но смятам някой ден по 20 евро да ги пусна“ – споделя Боби Манекена.

Снимка: Instagram.com/ivaniandrey.official/

Във видеото Нина се представя на френски. Тя е завършила Френска гимназия в България и изпраща поздрави на всички свои фенове от гимназията.

Снимка: Instagram.com/ivaniandrey.official/

Оказва се, че Нина и Андрей са астрални близнаци – и двамата са родени на 8 юни.

„И ти ли беше най-нисичкото дете в детската градина?“ – шегува се Андрей, а Нина отговаря „Не, най-високата бях“.

 

„Всички много ни се радват. Трябва да имаш визитни картички, за да виждат хората, че си известен в своята страна… Френският език отваря врати към всичко. Не само към целия свят, но и към звездите! Тук ги мачкам здраво, с езици и със знание!“ – откровена е Нина.

Двамата съпрузи са убедени, че през 2034 г. ще бъдат известни на световно ниво.

LadyZone


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *