-2

Мина бая време от финала на „Ергенът“, но имената на Алек Младенов и на участничките, особено на последните две, още вълнуват потребителите в мрежата и всеки дебне с интерес какво се случва там.

Днес в „Преди обед“ беше поканен първият ерген на България – Виктор Стоянов, който обаче каза нещо неочаквано. Запитан повторно за Алек и за скандалния финал, който той спретна на всички, Виктор този път реши да бъде откровен напълно. И дори заяви, че разбира Александър и е наясно, че в момента никак не му е леко.

„Бил съм в това положение, този филм сме го играли… Отлично знам какво е всеки втори, да не кажем и първи, човек да говори за теб, да спрягат името ти в хиляди неща, да ти се смеят, обиждат и да ти казват какъв си и как трябва да живееш. На Алек сега му е ад и ако отрече, ще излъже. Аз самият имам много да му кажа, защото това, което направи на финала, е всичко друго, но не е мъжко, според мен, но ще си замълча. За да не се превърна в поредния хейтър, той си ги има достатъчно“, каза Виктор.

А после отново повтори, че не съжалява за участието си в този формат, но за нищо на света не би направил грешката да се върне отново там, та дори и милиони да му предлагат. Това беше по повод молбите на маса зрители да върнат на екран Стоянов, защото бил най мъж от всички.

Източник: https://kliuki.bg/


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

-2
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *