0

Венцислава Тафкова се пусна без грип и фотошоп – или поне така твърди, преценката дали изцяло е така оставяме на вас. Миската, която скоро ще се опита да влезе и в музикалния бранш, качи такъв кадър с идеята да акцентира на последствията от интервенциите за разкрасяване.

 

Брюнетката, която иначе има достатъчно тунинг по себе си, апелира към младото поколение за това по-често да залага на натурална визия и по-рядко да посяга към любимата програма на звездите – фотошоп.

 

„Не се притеснявам да изляза без грим и прическа, нито да ви показвам такива снимки. Дори смятам, че трябва по-често да казвам „Не“ на филтрите и фотошопа. За съжаление, и аз като всички други често се „омагьосвам“ от илюзорните образи на съвършените красавици без нито един дефект в социалните мрежи“, признава Тафкова в мрежата.

„Модата на филтрите и перфектният външен вид разболяват психиката. Именно това е причината голяма част от нашето поколение да прибягва към пластичната хирургия. Може би няма да е зле на филтрите и фотошопа да излиза задължително предупреждение „Консумирай с мярка“, допълва още Тафкова./show.blitz.bg


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *