0

Вече стана ясно, че Влади Ампов – Графа ще бъде треньор в новия сезон на „Гласът на България“ и съвсем естествено се появи въпросът: „Защо Миро е аут от шоуто“. Версиите са, че Графа е подлял вода на колегата си и едва ли не е по-добър от него. 

 

Това много ядоса Миро, който реши да внесе яснота и да каже цялата истина. За първи път си позволи да коментира подробности от договорните му отношения с bTV и защо не са се разбрали да работят заедно и по този 11 сезон.

„Добре е да внеса яснота защо не съм треньор в “Гласът на България”, за да дам добър тон.  Изключителният ми юридически съветник и екипът му, постигнаха договорът ми с bTV да е ексклузивно и само за отминалия 10-и юбилеен сезон на “Гласът на България”.

Т.е имахме бутиков договор за първата кръгла годишнина на световния формат “Гласът” в България, с което ангажиментът ми към медията приключи.

 

Добре е също така да добавя, че bTV инициираха разговори за предоговаряне на условията за новия 11 сезон. Предложението, които bTV ми отправи не ме устройваше- контрапредложението ни пък не устройваше тях. Честен бизнес. Това е.

С топли чувства към целия екип на bTV и на Гласът се надявам да съм бил изчерпателен, без да съм засегнал достойнството на някой“, заяви Миро в кратко видео.

Последните му думи зрителите прочетоха като нападка към колегата му Графа. „С това искаше да покаже, че все пак той е бил най-желаният избор и първо на него са предложили, а Графа го играе втора цигулка. Но пък няма лошо, хубаво е всеки да си знае мястото. Миро определено е по-добрият треньор“, пишат  в мрежата фенове на музикалното шоу.

Дара, Мария Илиева и Иван Лечев са останалите треньори в новия сезон на „Гласът на България“. Треньорите често отказват да се включат, тъй като хонорарите са изключително ниски и не си заслужава загубата на време./show.blitz.bg


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *