2

Тъкмо еуфорията покрай „Ергенът“ започна да отминава, а зарязаните с бални рокли Магдалена Томова и Надежда Вишева се пооцефериха от унижението, когато Алек Младенов показа, че не е приключил с тях. Синеочкото явно е набрал на двете, въпреки че сам си е виновен за всичко и сам си предизвика обидите в нета… Но не, реши да ги довърши като потърси друга от участничките.

И познайте коя е тя! Не, не е най-лесната в кревата – Мария Чекмарьова, която чудеса направи, за да съблазни Алек в предаването като му се пускаше откровено евтино. Младенов видя, че е обикновена златотърсачка, по която явно не иска да пръска пари.

Той удари по Маги и Нани като потърси… Валерия. Валерия Дакова със сигурност го привличаше в имението и двамата дори имаха нещо по-така в морето. Той нямаше и да я отпрати на финала, ако самата тя не беше пожелала да си тръгне – показа го с поведението си.

Близки до Алек разкриха днес, че преди седмица той е позвънил на Вал и е поискал да се видят, за да поговорят. Срещата се е състояла, въпреки че Дакова се води приятелка на Магдалена Томова. Двамата с Алек са били в луксозен столичен ресторант, но как е завършила вечерта, източниците мълчат.

Ясно е едно – Алек и Валерия не са и едва ли ще станат двойка. Но изобщо не е изключено да са си прекарали повече от приятно.

Източник: Crimesbg.com


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

2
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *