-1

Често не харесваме външността си – фигурата или някой детайл от лицето. Много съвременни момичета преследват своя илюзорен идеал за красота , прибягвайки до най-модерните средства на пластичната хирургия.

Такъв е и случаят, за който ще ви разкажем днес.

Момиче от Лондон с полски корени на име Палина Кенди казва, че от ранна детска възраст е мечтала да бъде красива като куклата Барби . Ето защо през цялото си тийнейджърство тя гради идеята да промени напълно тялото си, за да стане като „идеала си за женска красота“.

Разбира се, младата жена не би могла да изпълни плановете си без помощта на хирурзите.

момиче с очила

Първата си операция за увеличаване на гърдите девойката прави на 18-годишна възраст, но оттогава до сега минава още няколко корекции. Паулина коригира също така формата на устните, носа и хълбоците си. Общо тя дава над 50 000 паунда за операции.

Според Кенди, тя тренира ежедневно във фитнеса от 20 години, за да поддържа форма, а също следва и строга диета.

Откъде е взела толкова пари за операциите? Според Барби, тя е извършила много от корекциите си за сметка на мъжете, с които се е срещала. Те сами имали желание да „подобрят“ някоя част от тялото ѝ и тя не можела да им откаже.

руса бомба

Въпреки че 24-годишната Кенди е самотна, тя уверява, че има „дълга линия от фенове“, които мечтаят да се срещнат с нея. Момичето отбеляза, че много от феновете й правят предложение за брак на първата среща, но тя е готова да се омъжи само по любов.

момиче с пластики

жена с изкуствени гърди

изкуствена красота

жена с множество корекции

дама с изкуствена красота

Източник: За Жената


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

-1
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *