8

Кали има трима сина, както знаем, от трима различни мъже. Но първородният й наследник Георги е този, който винаги е бил обект на медиен интерес, защото за него се говореше, че е дете на Жоро Илиев. А и носи същото име.

Разбира се, Кали винаги е отричала каквато и да била връзка между нея и шефа на ВИС-2, казвала е само, че се познават, че са били в близки приятелски отношения и че Жоро Илиев я е спасил от насилие на друг мъж в онези смутни времена.

Колкото до бащинството, тя е повтаряла, че биологичният татко на Георги се казва Иван Димитров и никога не е искал да бъде разпознавано лице в медиите, затова и не го показвала. А сина си кръстила на Свети Георги, за да го закриля. Съмнителното обаче е, че преди години именно тя изтърси, че го кръстила на Жоро Илиев, задето я спасил…

Преди дни, с появата си в национален ефир, Георги разбуни духовете като потребителите отново го оприличиха изцяло на Илиев като визуална прилика. Иначе момчето е пораснало, сериозно и вече дава уроци по английски език на малчугани, с което Кали много се гордее.

„Тя е страхотна и ще бъде свястна свекърва“, смее се Георги, а Кали пък добавя, че синът й е възпитан добре, така че няма да прави нейните грешки с неподходящите мъже и е убедена, че не би наранил нито една жена, било то и само с думи.

Източник: Crimesbg.com


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

8
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *