0

Бюти блогърка попадна в нелепа ситуация, предлагайки на собственик на хотел да му направи реклама, ако той я пусне да спи при него без пари. Мацката била дотам надута, че нямала притеснения дали няма да й откажат на предложението. Но не и тази реакция очаквала.

Инфлуенсърката Ел иска от собственика на хотела да предостави на нея и приятеля й безплатен 5-дневен престой по време на Свети Валентин. Тя предлага в замяна популяризиране на хотела на Пол Стинсън сред почитателите й:

 

”Здравейте, надявам се, че сте добре. Пиша ви по повод сътрудничество. Аз работя като инфлуенсър в сферата на модата, пътешествията и лайфстайла. Имам над 87 хиляди последователи в Ютюб и 76 хиляди в Инстаграм.

В замяна на безплатното спане при вас аз предлагам да ви популяризирам сред последователите ми и хората да запазват стаи при вас, след като видят посветените ми на вас видеа и публикации в Ютюб и Инстаграм. Работих по този начин с хотел във Флорида и всичко завърши с чудесни резултати за тях, пише pochivka.blitz.bg.

Очаквам вашия отговор дали се интересувате от предложението ми.

Пол Стинсън, собственикът на хотела, решава да публикува отговора си във фейсбук:

 

“Скъпа инфлуенсърке (знам ти името, но явно не ти е важно да използваме имена), благодаря за имейла, трябва да си много смела и с нула самоуважение, за да изпратиш подобно нещо.

Ако ти осигуря безплатно спане в хотела ми в замяна на видео в твоя Ютюб канал, кой ще плати на камериерката, която ще почисти стаята ти, кой ще плати на рецепционистката, която ще те настани, на сервитьора, който ще ти донесе закуската, кой ще плати тока и водата, които ще използвате с гаджето ти?

Може би трябва да кажа на персонала, че ще се появят във видеото ти, вместо да получат заплащане за труда си?

За наша радост ние имаме доста добри позиции в социалните медии. Във фейсбук сме със 186 хиляди последователи, в Снапчат – 80 хиляди, в Инстаграм – 32 хиляди и в Туитър – около 12 хиляди, но, за Бога, никога не съм си позволявал да поискам нещо безплатно от някого.

Имам и блог, което означава, че съм наясно какво означава “да пишеш разни неща в интернет.

Горепосочените неща не ме правят нещо повече от когото и да било. За в бъдеще те съветвам да си плащаш за нещата, които искаш да ползваш, и ако хотелът прецени, че ще си му полезна, може и да ти направи комолимент с някаква екстра по време на престоя ти.

Гарантирам ти, че ако си плащаш, няма да береш такъв срам, какъвто сега.
Поздрави,

Пол Стинсън

П.П. Отговорът е не!“

 

Източник: glas


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *