0

Сигурно сте чели не една вдъхновяващи истории за пълна промяна в социалните медии. Тази, която ще ви разкажем днес, е наистина удивителна и е доказателство за това, как с достатъчно воля човек може да промени себе си до неузнаваемост и да започне да се харесва:

24-годишната Амбър Рачи от Троутдейл, Орегон, тежи много повече от момичетата от нейната възраст. Тя има много силна хранителна зависимост и теглото ѝ е цели 290 килограма!

дебело момиче

Тя не може да ходи без чужда помощ, да приготвя храна или да прави физически упражнения. Живее с родителите си и с приятеля си Роуди, и отдавна е престанала да излиза, защото не иска да я виждат.

В онези редки случаи, когато трябва да пазарува, те ползва специален скутер за инвалиди. Първоначално Роуди не се оплаква от наднорменото ѝ тегло, но скоро, по очевидни причини, става невъзможно двамата да имат интимна връзка.

Тогава Амбър решава да направи нещо радикално: тя се записва за телевизионното шоу „Моите 600 паунда“, за да се опита да възвърне контрола над тялото си.

По това време тя яде четири или пет пъти на ден, плюс сладкиши и десерти. Нейните родители и приятеля й ѝ помагат: те готвят храната ѝ и й помагат да се придвижва.

Но сега тя решава да вземе крайни мерки: Амбър решава да направи стомашен байпас , за да намали теглото си.

момиче със свръхтегло

Не може да се побере в колата, когато трябва да се срещне с лекар-специалист от Хюстън, затова купува два самолетни билета.

дебело момиче на пазар

Първият път, когато се среща с доктор Новзрадан, диагнозата му е отрезвяваща. Той ѝ казва, че не е сигурен, че нещо може да се промени. Лекарят ѝ поставя условие: да отслабне с 10 кг!

Цялото семейство се мести от Орегон в Хюстън и всички започват да работят върху загубата на тегло на Амбър. Тя успява да свали само 8 кг, но лекарят се съгласява да направи операцията.

красиво пълно момиче

След операцията минават 7 месеца и Амбър сваля над 45 кг. Развълнувана от успеха си, тя решава да започне да се занимава със спорт. Година по-късно, когато се връща при лекаря, той е радостен: кантарът показва минус 75 кг!

момиче с мобилен телефон

Разбира се, това е истински успех. Веднага след като девойката достига 125 килограма, лекарят се съгласява на операция за отстраняване на излишната кожа.

операция за отслабване

Амбър е наистина много решителна. В допълнение към напълно здравословния начин на живот, тя започва да посещава психолог. Разликата е  очевидна: Амбър започна нов живот!

момиче с очила

Всички приятели и познати на Амбър се гордеят с нея! Ясно е, че за такива промени е необходима невероятна воля! А Амбър се справя с всички изпитания!

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!

Източник: За Жената


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *