0

Шокиращи снимки на фолк певицата Андреа, докато се припича на басейн край столицата бяха разпространени от в. „Уикенд“, видя ko4. Потресаващите кадри показват чалга изпълнителката без нито един хит в, меко казано, незавидна светлина – отбелязва изданието.

Кадрите са направени преди седмица, като локацията не е уточнена. Според редактори на изданието папарашките фотоси са от комплекса „Царско село“ край София. От бруталните снимки е ясно, че зарязаната от Кубрат Пулев някогашна звезда днес е качила поне 35 кг към и без това мощната си фигура. Андреа удря по килограми Тони Димитрова и вече клони към оперната икона Монсерат Кабайе.

Това, разбира се, не е никакъв проблем – напротив, мнозина смятат дебелите жени за привлекателни, а куп световни знаменитости, като се почне от Адел, се гордеят с пищните си форми. Проблемът е, че Андреа се опитва да заблуждава себе си и околните, че е с перфектна фигура и редовно публикува кадри със себе си, обработени с Фотошоп. Лъжите й, разбира се, ожесточават хората, които никак не я харесват, и те непрекъснато се стремят да я хванат в издънка и да покажат в медиите истината за външността й.

Намираме тези снимки за доста приятни и в никакъв случай не се подиграваме на Андреа – пише изданието. Не е лошо и тя да се приеме такава, каквато е – коментира в заключение вестникът.

Андреа закова 100 кила

Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *