0

Специалистът по вътрешен контрол Васил Василев, който стана популярен с участието си в риалити формата „Игри на волята“, вдигна романтична морска сватба с приятелката си.

 

Той и любимата му Десислава си казаха заветното „ДА“ край морския бряг, като свидетели на церемонията бяха много от участниците в „Игрите“, както й братът на младоженеца Момчил, който остана на второ място в сезон 5 на най-екстремното шоу.

 

За щастливата новина пръв в социалните мрежи издаде Мартин-Елвиса. Освен Елвиса, и братът на Васил – Момчил, сред гостите на церемонията бяха още Мастагарков, Михаил и Радостин Кръстеви, с което показаха, че са запазили приятелски отношения с младоженеца и след предаването, пише „Телеграф“.

„С моята половинка сме заедно от 4 години. От много дълго време и живеем заедно, затова решихме, че това е логичната развръзка на нашите отношения“, призна пред изданието щастливият младоженец.

Сватбената церемония е минала по план, но не са липсвали и забавни моменти, единият от които предизвиква малко закъснение за църковния брак. „Църковният ни брак се проведе на остров Света Анастасия и дотам стигнахме с корабче, което бяхме наели. Всички гости бяха на корабчето, което обаче малко закъсня с тръгването, защото чакахме някаква американска подводница да мине.

Това беше забавно, нищо че имахме малко забавяне. Самата сватба мина по график точно както си го бяхме планували и решили и смятам, че всички се забавлявахме доста“, разказа още той./show.blitz.bg


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *