-1

Измина почти година, откакто поп фолк-любимката Камелия обяви благата вест, че е станала майка. Последваха куп публикации в мрежата, чийто основен фокус бе КАК точно 50-годишната звезда и половинката й са се сдобили с първа рожба.

Естествено, имаше всякакви инсинуации, но в крайна сметка истината не касае никого, освен родителите на малкия Баян.

Камелия няма и намерение да коментира как е станала майка. Тя и вече законният й съпруг Цветин се радват на сина си, след като с години се бориха да станат родители.

Хитовата изпълнителка неведнъж е споделяла за перипетиите, през които е трябвало да мине, включително болката и отчаянието си след загубата на няколко бременности. Появата на малкия Баян бе голяма изненада за феновете й, като съвсем логично любопитството последва първоначалната радост и вълнение.

Камелия и Баян

„Начинът, по който съм станала майка и как бебето ми дойде при нас, не ви касае. Важно е то да е живо и здраво“, коментира Камелия наскоро в отговор на въпрос от фенове дали синът й е плод на ин витро.

Звездата на фолка не разкрива тайната как е станала майка, но вметва, че бракът им с Цветин е бил необходима крачка по пътя към сбъдване на мечтата им да станат родители.

Певицата и половинката й са съпрузи от осем години, което стана ясно сравнително скоро.

„Просто по пътя да имаме дете в една ситуация поискаха от нас да имаме брак. Тогава Цвети реши, че явно няма да е нашият път, защото не сме женени, но аз казах, че това няма да ни спре“, сподели Камелия. Тогава любимият й я питал три пъти: „Ти сериозно ли?“. Ками отвърнала с „Да“. После се обадили на приятели, които им станали свидетели.

Камелия и Цветин подписали набързо в гражданското, но имат желание да направят и голяма сватба. Певицата иска да се види като булка, но това ще стане по-късно, като поотрасне Баян, пише „България Днес“.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

-1
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *