2

Известният актьор Киану Рийвс (59) с групата си „Dogstar“ пристигна на тазгодишния „INMusic Festival“, където свири преди няколко дни в Загреб .

Хърватските медии се надпреварваха да разберат къде е отседнал холивудският актьор и екипът на хърватския вестник „Jutarnji List“ успя.

А именно, екипът завари неочаквана сцена пред хотел в Загреб. Пред входа, седнал на земята и облегнат на стената, седеше мъж в черни дънки и се оказа, че това не е друг, а известният Рийвс!

Киану Рийвс Загреб

Снимка: jutarnji.hr

Известно е, че можете да го срещнете на места, където никой не би очаквал звезда от подобен ранг, като когато беше заснет да се вози в метрото или да се мотае с бездомници.

Той седеше на пода и с леко тъжен глас каза на журналистическия екип: „Говоря по телефона, личното ми време е“, съобщава „ Jutarnji.hr “.

Киану хотел Загреб

Снимка: jutarnji.hr

Журналистите го изчакаха търпеливо и когато свърши го попитаха дали могат да се снимат с него, което той прие с усмивка.

Киану Рийвс в Загреб

Снимка: jutarnji.hr

Известният актьор доби световна слава в трилогията „Матрицата“, а днес е един от най-известните хора в света.

Киану е хуманитарист и винаги се радва да помага на хората. Отказва се от големи заплати, за да могат другите актьори да получават пари, помага финансово на снимачната площадка. Тъжните човешки истории винаги го трогват, защото самият той е имал труден живот, затова винаги помага на такива хора, без никой да го е молил за това.

Невероятно е, че в наши дни съществува толкова алтруистична личност, при това – талантлива и мега известна!

 

Заглавна снимка: jutarnji.hr


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

2
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *