-2

Режисьорът Люси Иларионов извади на светло големи фолк тайни на представителките на този жанр, за които дори не сме подозирали. В подкаста на Тото той срина със земята Ивана и Емилия, като разказа покъртителни случки от работата си с двете певици. 

 

След брутални излагации от страна на двете певици, той ги отрязал без да му мигне окото. И така спрял да работи с тях, а към днешна дата е решил да ги орезили пред хората.

Емилия

„Случиха се някакви неща между мен и Емилия след един клип, който заснехме. След това тя изпрати мениджъра си и аз отказах да работя с нея, категорично…“, сподели Люси. Не изпада в повече подробности, вероятно страхувайки се от съпруга й Жорж Башур.

Но към случката с Ивана изпада в детайли. „Бях спрял да работя и с Ивана! Отиваме да снимаме на морето, аз съм запазил яхта в 9 часа сутринта и я чакам, тя пристигна в 22 часа. Човекът с яхтата започна да ме овиква и т.н. Ивана ми се обади след години и последните й няколко клипа са снимани от мен и вече е много точна“, допълни той.

Ивана

.„Винаги съм си казвал, че нещата, които съм правил, са изпреварили времето си“, споделя режисьорът със самочувствие .„Случвало ми се е да направим уникално парче в Тайланд с Ани, на световно ниво. В него нямаше грам чалга. Занесахме го в “The Voice“ – отрязаха ни, защото Ани Хоанг била икона на чалгата. След седмица пуснаха „Едно ферари с цвят червен“, разкава Люси. Той не се притеснил да направи концерт на „Планета“ пред църква. От храма поискали дарение./show.blitz.bg


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

-2
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *