0

Една от най-обичаните певици у нас, Силвия Кацарова , чества своя 70-годишен юбилей на 26 април. Известно е, че от години певицата полага всякакви възможни грижи за външния си вид, предвид и факта, че съпругът й разполага с доста добри финансови възможности.

Така че не е изненада, че специално за юбилея тя си е подарила поредното подмладяване .

За нея сякаш времето върви наобратно, коментират колеги от бранша, които споделят, че на тази възраст Силвия изглеждала по-добре, отколкото я помнят на младини.
Силвия Кацарова подмладяване

В последно време Кацарова се пристрасти към пластичните интервенции и модерните естетически процедури. Тя първо оперира носа си срещу 10 хиляди лева при един от най-талантливите гурута в пластичната хирургия в Турция. Интервенцията се проведе в лъскава клиника. Певицата обаче не спря дотам и вече е сменила и изравнила до съвършенство и зъбите си. Изпънала е с лифтинг бръчките по абсолютно цялото си лице, като е премахнала и пигментните петна със специални скъпарски процедури, коментират запознати. Елзетката си направила и повдигане на очите и клепачите, за да придобие още по-младолик вид.

Силвия Кацарова на 70

Промяната ѝ е видна от най-новата ѝ фотосесия, която заснела заради рекламната кампания на предстоящия ѝ голям концерт в Зала 1 на НДК. През ноември тя ще почете личния си юбилей пред публика в компанията на Васил Найденов, дъщеря си Теди Кацарова и други колеги.

Силвия Кацарова фотосесия

Дотогава обаче ще има още няколко тържества и празненства. За самата рождена дата Силвия не била подготвила нищо, защото близките ѝ ѝ организирали парти изненада. На големия купон, гарниран с много изискани блюда и разкошна триетажна торта с истински цветя, е присъствал почти целия хайлайф от сцената у нас:

Силвия Кацарова юбилей

Силвия Кацарова гости

10 години по-младият ѝ съпруг милионер Любомир ѝ бил подготвил щедър подарък, макар за нея лукс армаганите да са ежедневие. Изпълнителката на „Големият кораб“ наскоро бе на романтична ваканция в Южна Америка, а около Нова година се нанесе в чисто нов палат в полите на Витоша, построен от мъжа ѝ. Тя винаги се носи с маркови дрехи, кара мощни лъскави джипове и няма ден, в който да не е с професионална прическа от фризьор, както подхожда на всяка милионерша.

Иначе пенсията, която доскоро получаваше, бе инвалидна заради здравословните ѝ проблеми с краката. Миналия месец обаче и тя попадна в списъка с творци, удостоени с пожизнени пенсии в размер от 500 лева.

В последните години Силвия се видя в чудо и за малко да загуби дългогодишната си кариера заради съдебните дела, които води с бившия си импресарио. Той успя да ѝ забрани да изпълнява 7 евръгрийна от репертоара ѝ, а Кацарова загуби делото на първа инстанция. Процесът обаче продължава, а тя пеела и към днешна дата забранените песни въпреки проблемите, които си създавала.

Източник : zajenata.bg

Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *