0

25-годишна жена почина след жестоко падане в асансьора на сградата, в която живее. Инцидентът се е случил в понеделник сутрина в Италия.

Както всеки ден, Клелия Дитано извикала асансьора на етажа си. Вратите се отворили и тя директно влязла вътре, без да забележи, че движещата се кабинка е спряла три етажа по-надолу. 25-годишна жена паднала фатално и починала от удара.

Бащата на младата жена я е потърсил по телефона, но чул, че мобилният апарат звъни в асансьорната шахта. Мъжът се е свързал със службите за спешна помощ.

реклама

„Веднага ми стана ясно, че нещо се е случило“, коментира бащата, цитиран от Corriere della Sera. Няколко часа по-късно тялото на Клелия е изнесено навън.

 

В момента италианските власти разследват как се е стигнало до инцидента.

„Предполагаме, че системата за заключване не работи, тъй като вратата трябва да се отваря само когато кабината е на етажа“, посочва следовател пред местни медии.

„Тя беше слънчево момиче. Имаше много мечти, искаше да получи шофьорска книжка, да бъде независима, да се омъжи. Сега тези мечти са разбити“, коментира бащата на младата жена.

Никога досега не е имало такива проблеми с асансьора.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *