0

Добрин Илиев е името на финансовия директор в Нова телевизия, който се самоуби в сградата на медията. Той работи от над 10 години в структурите на Нова телевизия.

Оказа се, че младият финансов началник е намерен мъртъв не в сряда по обяд, както първоначално бе съобщено, а още във вторник вечерта. Добрин е открит обесен в една от тоалетните на телевизията около 23 часа от хигиенистите. Веднага е била уведомена полицията. Няма данни да е открито предсмъртно писмо. Добрин е семеен, има и дете.

Добрин Илков като участник в „Х Фактор“ през 2017 г. Тогава Добрин работи в счетоводството на Нова ТВ и на кастинга на музикалния риалити формат изпява хита „Сигурно“ на Васил Найденов пред журито, съставено от Любо Киров, Криско, Саня Армутлиева и Заки от „Авеню“. Получава четири пъти „Да“ и продължава напред.

От Нова телевизия са инструктирали служителите си да не коментират случая. Тече и обичайното полицейско разследване.

Въпреки че е човек на финансите и счетоводните операции, Добрин Илков е бил доста артистичен и е имал силно изявен певчески талант. През 2017 г. той взе участие в музикалния формат на телевизията „X Factor“. Освен с музикална страст, сред колегите си Добри е известен и с още едно свое умение – да имитира политици и най-вече Бойко Борисов.

Няма данни да е бил в депресия или да е имал семейни проблеми. Не е имал напрежение и на работното си място, твърдят негови познати, които са потресени.

Оказа се, че Добрин има и професионален профил в linkedIn. Ето как се описва той там:

Силно мотивиран професионалист с повече от 15 години опит и задълбочени познания в областта на финансите, контролинга, счетоводството и одита. В момента отговаря за цялостните процеси на бюджетиране, прогнозиране, отчитане и контрол в компанията.

Преживели са много успешни проекти, включително оптимизиране на разходите, създаване на процедури и политики за контрол на разходите, внедряване на отчети, финансова консолидация на всички бизнеси на Групата, прогнози за нови бизнес потоци, участие в надлежна проверка, преговори с доставчици.

Харесва управлението и мотивацията на хората, както и комуникацията с всички нива на компанията. Проактивно търсене на решения на проблеми и изпълнение на задачи с много кратки срокове.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *