0

В момента текат снимките на новия сезон на приключенското риалити “ Игри на волята „, което се очаква да бъде една от атракциите на новия телевизионен сезон тази есен.

Кадри , заснети тайно зад кулисите на предаването обаче, показаха невероятната мизерия, която оставят след себе си екипът и участниците. Intrigi.bg разпространи топ папарашки фотоси , които показват каква тотал щета е плажът, на който се изпълняват състезанията между отборите. Сами може да си представите как изглеждат лагерите на участниците…

мръсен плаж

Снимка: HotArena

Игри на волята зад кулисите

Снимка: HotArena

Според ексклузивната информация хитовото риалити, което ще гледаме наесен по Нова ТВ, стартира с 4 отбора, но изненадващо още в самото начало червеният отбор е изпратен у дома.

Така в битки ще гледаме три отбора със следните наименувания: „Дръзки“ (сини), „Силни“ (зелени) и „Горди“ (жълти).

Тази година е сменена и локацията на „Игрите“ заради ограничени финансови възможности на продукцията. Ще се снимат доста по на север – край Дуранкулак, Шабленско.

Именно там могат да бъдат забелязани чували с боклуци, захвърлени пластмасови бутилки, дървени съоръжения и прочие отпадъци, които незнайно кога и дали ще бъдат почистени.

чували с боклук на плажа

Снимка: HotArena

отпадъци на плажа

Снимка: HotArena

Oтново заради новата локация Дива река тази година няма да има, а вместо това най-слабо представилото се племе ще живее една седмица на Дивия плаж.

снимки Игри на волята

Снимка: HotArena

Знаят се вече и имената на повечето от участниците, като доста от тях вече са отпаднали, а някои са претърпели и тежки инциденти. Така например две момичета са постъпили с тежки травми в болницата след жестока битка на един от терените.

Игри на волята зад кулисите

Снимка: HotArena

Запознати пък коментират, че този сезон се очертава да бъде един от най-скучните досега.

Редактор: Петя Иванова

Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *