-1

Три години след като роди дъщеря си София – своето второ дете, Мария Илиева като по чудо е успяла да свали цели 30 килограма. Певицата, която дълго не можеше да се пребори с мазнините си, натрупани по време на бременността, в последните месеци пръска сексапил в минижупи и впити рокли. На своите 46 години тя изглежда като 20-годишна, отслабвайки под лекарски контрол.

Времето за Мария Илиева като че ли не само е спряло, за да не остарява, но и се връща назад, за да я подмладява.

След като през 2021-а певицата роди второто си дете, така се беше закръглила и толкова дълго не успя да влезе във форма, че феновете й вече се бяха примирили, че никога повече няма да я видят в мерките, в които я познават от старта на нейната кариера.

„Времето тече за всички, променяме се, а и не виждам проблем, ако наскоро родилата жена изглежда като наскоро родила”, казваше навсякъде изпълнителката на „Лунен сън”.

Само че личеше, че се опитва да свали излишните си килограми, които, освен всичко останало, носят риск за здравето. В продължение поне на две години тази борба за нея изглеждаше обречена. Мария сваляше по няколко килограма, а след това като че ли отново си ги връщаше. В опит да ги крие, тя ходеше в рокли с високи талии като торби, но килограмите личаха и под тези обеми, и върху окръгленото й лице.

Последната година обаче като че ли се случи чудо. Звездата е свалил поне 30 килограма и се е върнала във формата, която имаше по времето на първия си хит „Лунен сън”.

 

 

Преди дни тя заедно с добрия си приятел Влади Ампов-Графа имаше участие във Виена.

Там се появи във впита в тялото черна дълга елегантна рокля, която разкри снага като тънка топола, както се пее в народните песни. Толкова слаба Мария не е била поне от 15 години. Дни по-късно, на наградите на БГ Радио, изпълнителката излезе на сцената в толкова символичен сценичен костюм, че дори и един грам в повече да имаше по тялото й, той щеше да прелива.

Но тя изглеждаше безупречно.

Как е постигнала тази трансформация след дългите и неуспешни опити да отслабне след раждането на дъщеря си? Мария е работела с лекар ендокринолог, който регулирал нейните хормони, научи „Уикенд”. Оказало се, че килограмите се дължат основно на хормонален дисбланс. Преди лекарската намеса звездата, колкото и да се стараела да спортува и колкото и да гладувала, се сблъсквала единствено с йо-йо ефекта, при който свалените тлъстини се връщат като бумеранг след няколко седмици.

Под лекарско наблюдение обаче тя успяла да се справии засега печели убедително битката с килограмите.

Освен това много спортува – това личи от стегнатата й фигура, която на 46 години би изглеждала като пихтия, ако не се поддържаше с редовни тренировки. Но е очевидно и че се подлага на процедури за подмладяване на лицето. Кожата на лицето на звездата не е увиснала, както често става при бързо отслабване, а е свежа като на младо момиче. Явно генът й също е добър, но и усилията, които полага за външния си вид, са от решаващо значение.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

-1
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *