-1

Личният си живот Лора Крумова прави всичко възможно да не прави обществено достояние по примера на редица свои колеги в телевизията.

Въпреки това обаче, от време на време излиза по някой и друг любопитен факт от ежедневието й, когато не е на екран. Тв водещата, която роди преди 9 години, е много горда със сина си Явор, когото показа наскоро в социалните мрежи.

 

Момченцето вече е ученик в София, а от фотоса, споделен с последователите й в мрежата, е повече от видно, че малчуганът е одрал кожата на популярната си майка, но пък по нрав прилича изцяло на татко си Сотир, който е учител по сърф. Неслучайно и Явор е яхнал именно сърф на кадъра – и май това е научил първо, преди още да се научи да говори.

Известно е, че бащата на Явор и един от най-добрите инструктори по водни спортове в България и собственик на школа по сърф, която се намира в къмпинг Градина покрай Созопол. Именно там фамилията прекарва и цялото си лято, а зимата Сотир е учител по ски на курорта Боровец.

 

Лора и Сотир се познават и са заедно от 2009 г. и имат две деца, но все още не са вдигнали мечтаната от журналистката сватба. Преди време тя призна през смях в ефир, че при една семейна кавга с дъщеря си – 3-годишната Мина ядосано й се сопнала, че баща й ще я махне, защото не му е съпруга.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

-1
novinarsko-admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *