1

Честити да са и да живеят в хармония и любов дълги години! Да, Мика Стоичкова и Мартин Трайков вече са законно семейство като се ожениха на 19 юли в столицата. Венчавката премина „тайно“, разбирайте без обявления в медиите, тъпани и зурни, като на нея са присъствали само малък брой най-близки до младоженците хора.

Решението за това е било и на двамата, които не искали най-важният ден в живота им да се превръща в цирк и панаир на суетата, а просто мечтаели да узаконят любовта си пред държавата и най-вече пред Бога.

Няма да казваме колко щастлив е бил бащата на булката – Христо Стоичков, предавайки я в ръцете на Мартин. Самият Трайков е облечен елегантно, с черен панталон и бяла риза, която се връзва с изцяло белия тоалет на любимата му жена.

Мика не пожела класическа булчинска рокля, може би, защото веднъж вече се е омъжвала, а заложи на стилен и красив тоалет в две части – пола с миди дължина и стилна бяла блуза. Косата й бе вързана на модерната през този сезон ниска опашка, а самата тя блестеше от щастие, което е най-голямото украшение за всеки.

Знаем, че и Трайков е имал предишен брак, той също като Мика има едно дете, но към днешна дата влюбените са убедени, че вторият им път е съдбовен и орисан от Бога.

Източник: Crimesbg.com


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

1
novinarsko-admin

One Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *