0

 

Мария Бакалова и Валери Григоров са разделени, а новината, която обикаля публичното пространство в последните дни, вече е потвърдена и от семействата на двамата. И в момента Валери и Мария живеят разделено – той в София, тя в САЩ.

Причина за разлъката между двамата не била конкретна, а по-скоро била свързана с хора около тях, които се намесвали във връзката им и я правели неприемлива.

Според част от обкръжението им, решаващ бил и факта, че Валери не обича да пътува и мъжествения му характер все повече се съпротивлявал на това да се „мъкне с Мария навсякъде като неин паж“, пише „България днес“.

 

Григоров имал лични планове за своето развитие и не харесвал това, че трябва да е „като допълнение“ към кариерата на изгората си, която вече е със статут на холивудска звезда. Валери не е искал да живее в сяната на любимата си и това е натежало за раздялата им.

Властната майка на Григоров пък – шампионката ни по стрелба Мария Гроздева, също се намесила във връзката, което създало допълнително напрежение в отношенията между влюбените, твърдят близки.

 

Мълвата за раздялата им тръгна преди дни, когато актьорът Андрю Гарфийлд, известен с ролите си в „Спайдърмен“, бе уловен в опасна близост с Мария Бакалова. Родната холивудска гордост и звездата бяха засечени на вечеря на която демонстрираха, че изглежда не са само приятели, пише още изданието.

Мария и Гарфийлд бяха засичани и преди време да се хранят на една маса. Репортери отблеязват, че това се случило в Торонто и двамата не се притеснявали да позират пред фоторепортерите заедно. След Торонто младата актриса се връща в Ирландия, където снима новия си филм, а след това лети за Лос Анджелис, за да подпише договор за нов комерсиален филм с популярни актьори. Дали с нея ще бъде и Андрю, предсоти да видим./show.blitz.bg

Източник


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *