0

Пълна пародия, шменти капели, тотална измама! Това са само част от епитетите, с които бивш член от екипа на „Игри на волята“ описва лъжливите схеми на продукцията, пипе Intrigi.bg.

От няколко седмици насам през профил във Фейсбук бившият служител прави скандални разкрития за шоуто и нагласените игри. „Никога не съм вярвал, че това предаване е такава пародия отвътре“, изумен е Емил Трифонов, който напуска продукцията малко след финала.

Той твърди, че сред участниците има такива, които получават хонорар и са ценни за шоуто, затова ги „бутат“ напред в игрите. „Дали тези, които искаха толкова тя да участва в предаването и й платиха хонорар, биха допуснали да я изгонят още на първия ден“, риторично пита бившият служител, без да споменава имена.

„Ще видите как изгубили на елиминационна битка, остават в играта. Ще видите как участници напускат БЕЗ елиминационна битка. И как бутат няколко човека много очевидно и грозно“, продължава с разкритията Емил.

Той дава и конкретен пример за битка, която предстои да бъде излъчена. Участниците трябва да изровят сандъци, но съвсем умишлено едните съоръжения са заровени много надълбоко – с багер, а другите са на повърхността така, че лесно да бъдат извадени и да улеснят състезанието.

Пресметливо се организират и самите игри според възможностите на участниците – ако някой от героите не умее да плува добре, но трябва да остане в шоуто, морската битка ще бъде удобно изключена.

Всичко това обаче ще започне да стане много очевадно за зрителите, оставяйки горчив привкус за измама и шуробаджанащина.

 

Източник


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *