0

 

Фолк звездата Галена отново провокира вниманието със секси кадри, които безспорно се отразиха опияняващо на мъжкото съсловие, което следва профила й в социалните мрежи. 

Чалга фурията, която тази година представи нов албум с чисто нови песни и заснети клипове, е намерила време и за еротична фотосесия. Кадрите са горещи и затвърждават позициите й като един от секссимволите на родна земя.

Галена обожава да бъде център на вниманието и да доказва на всички, че е най-голямата звезда у нас. Тя е единствената, която снима фотосесии през седмица и на всички кадри е различна и интересна.

На последните демонстрира перфектна фигура, към която се стреми от доста време. Най-накрая може да се похвали с перфектно телосложение, макар да се носят легенди за начина, по който е успяла да отслабне толкова и колко много си е навредила на здравето.

Снимките по бански предизвикват голям интерес в мрежата и коментарите са показателни, че Галена успява да си запази челно място в класацията за най-желаните български жени./show.blitz.bg

Източник


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *