0

Неуморният Антон Тодоров от ГЕРБ, който е човекът подал сигнал, за да се сезира прокуратурата срещу Елена Йончева, явно е решил да заслужи похвала от Бойко Борисов.

След обвинението Тодоров демонстрира задоволство и не спира да пуска пост след пост в подкрепа на Цацаров и обяви, че следващата ще бъде Корнелия Нинова:

„Идва ли редът на Нинова след Елена Йончева? Корнела, знам какво направи през 1999 г.!
От абстрактно благородство лично се ангажирам да ти нося цигари в Сливен, ако те изпратят на дългосрочна командировка там.“

„Досега не е имало главен прокурор и зам.главен прокурор, които могат да се хванат на малкия пръст на лявата ръка на Цацаров и Гешев. Това от мен да го знаете. Тези хора имат огромна нужда от подкрепа! Не им я спестявайте от страх пред професионалните хейтъри, които веднага ще Ви обвинят във всички земни грехове.“

Корнела във фейсбук:

„За мен няма съмнение, че това се прави заради нейните (на Елена Йончева, бел. моя) смели журналистически разследвания на кражбите на властта и приближените им фирми.“ Край на цитата!
Искам да ми покажат 1 (едно) разследване на обвинената в пране на пари в огромни размери Елена Йончева за кражби на властта и приближените им фирми! ЕДНО! Няма такова разследване. Има само фейк, лъжи, недомлъвки, въпроси, общи лакърдии, внушения и все в този ред. Но няма нито един солиден документ или разследване.

За разлика от обвинената в пране на пари в огромни размери Йончева, аз например съм направил стотици сериозни и задълбочени разследвания за мушенгиите на Корнела, за далавери и шуробаджанащина в БСП общини, на техни кметове, на бивши техни премиери, министри, приватизатори, банкери, на подопечните им репресивни служби, на Радев и камарилата му и т.н.
Затова и срещу мен се изправи истинска стена от обвързани в мушенгиите „леви“ и „десни“ и съм оплюван както малко хора през тези 30 години преход!

Но това за мен няма значение, така или иначе никой не може да ме отклони от онова, което реша, че е редно да направя, когато съм убеден, че трябва да го направя.“

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!

Източник: Petel


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *