0

Докато някои хора харчат пари, за да изненадат и угодят на другите, други, напротив, кътат стотинка по стотинка, неохотно се разделят с спестяванията си. Астролозите твърдят, че подобно поведение зависи не само от характера на човека, но и от влиянието на звездите върху него.
Подготвили сме за вас списък на най-алчните зодии. Да започнем с края, може би!

12. Стрелец – Най- щедрият знак на зодиака е Стрелец. Широчината на душата му е безкрайна, той с радост ще свали последната си риза и ще ви я даде. В замяна на това Стрелец ще получи благодарност и уважение в очите на другите. И това е всичко, от което се нуждае.

11. Лъв – Друг знак, който получава невероятно удовлетворение при закупуване на подаръци и харчене на пари за близките. За съжаление, често това качество на Лъв се използва от лоши хора. Ето защо, този знак трябва да бъде внимателен с желанието си да дава.

10. Водолей – Родените под знака на Водолея може да изглеждат на околните скъперници. Но в действителност те са изключително щедри, просто се простират до най-близките си.

9. Телец – Телецът обича да пазарува, но мъдро избира стоките. Те лесно се разделят с парите. Но тяхната щедрост също е селективна. Някои са готови да хвърлят целия свят в краката ви, но не забелязват другите.

8. Овен – Ако Овен реши да похарчи всичките пари за вас, може би той чака нещо от вас в замяна. Този знак обича да дава подаръци само когато получи същите или дори по-скъпи. Ако Овен смята, че подаръкът е подходящ и полезен, то той определено ще го направи.

7. Козирог – Козирозите са щедри, когато имат пари. И за тях е изключително трудно да ги спестят. Когато имат определена сума и има причина, чакайте подарък.

6. Везни – Везните по средата в класацията на най-алчните знаци на зодиака. Те не могат да бъдат наречени скръндзи или щедри. Те избягват ненужните разходи и всичките си подаръци обмислят до най-малкия детайл. Не е изненадващо, ако те имат тетрадка, където пишат, кой им е дал колко, за да им направят подарък за същата сума.

5. Риби – Ако Рибите пестят, то е само върху себе си. За другите не пестят пари за подаръци. Ако този знак има добро настроение, те ще ви подари света, ако имат лош, няма да ви дадат и стотинка.

4. Рак – Ракът е практичен знак на зодиака, затова той не пилее току така парите си безразборно. За празници можете да получите тиган като подарък вместо шал, за който сте мечтали.

3. Скорпион – Скорпион често са стиснати и е много трудно да се получи нещо от тях. Ако имате нужда от подарък от тях, тогава се въоръжете с ласкателство. Това често работи. Просто не прекалявайте!

2. Близнаци – Може би Близнаците са стиснати на подаръци. Но те имат много други положителни качества, които ги правят добри приятели! В края на краищата, щастието не е в подаръците, нали?

1. Дева – Астролозите твърдят, че Дева е най-големия скъперник. Но не бързайте да ги съдите, защото сред тези, родени под този знак, има много милиардери. По-добре да се сприятелите с тях и да разберете как да ги спечелите. Че те се справят добре! Ако вашият съпруг не ви обсипва с подаръци и букети от 101 рози или жена ви не ви подарява на Rollex, те може да са в списъка на най-алчните зодии. Споделете вашите наблюдения в коментарите

Източник – за жената


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *