0

Бившата лекоатлетка Розка Станчева, която предизвика вълна от съчувствие само преди три месеца, след шокиращи кадри в интернет как рови по кофите, е уволнена от служебния министър на спорта Весела Лечева.

 

 

Това става ясно днес от видео, публикувано в интернет страницата на предшественика й Радостин Василев.

 

 

 

През май възрастната календарно, но млада по дух жена, бе назначена с консултантски договор като съветник в спортното министерство на Радостин Василев. Той обясни, че също като всички хора се е разчувствал, когато видял кадрите как 90-годишната баба Розка, донесла над 100 медала на България, рови в боклука, търсейки препитание.

 

 

На 90 години и със стотици медали по лека атлетика за България, Розка Станчева и в момента продължава активно да спортува и да се готви за следващите си състезания.

 

 

 

Днес стана ясно, че от 1 септември договора на Баба Розка внезапно е прекратен, сподели Радостин Василев в профила си във Фейсбук. Бившият министър публикува видео с изхвърлената от Весела Лечева баба Розка и обяви, че той лично ще продължи да плаща заплатата й, която тя получаваше като негов съветник в министерството.

 

 

Вижте видео тук: https://www.facebook.com/VasilevRadostin/videos/811222366718977/?extid=CL-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C

 

Лупа бг


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *