0

В надпреварата за зрителски интерес телевизиите се надпреварват коя по-екстремно риалити да покаже. По БТВ стартира „Фермата“ където се събраха 25 човека на брега на язовир Диканя. Условията са тежки, участниците спят навън, а дневната дажба за всички оскъдна.

 

На голям глад са подложени и групата хора, участващи в „Игри на волята“ по Нова телевизия. Всеки яде каквото намери. Освен глад и студът не е за пренебрегване, всички се оплакаха от недоспиване и схващане. На някои им липсваше сутрешното кафе, но „ресторантът“ на брега не работи.

И докато победителите се натъпкаха в резиденцията, останалите продължават да гладуват, което допълнително изостри взаимоотношенията. Най-лошо впечатление обаче остави у зрителите Жени Джаферович, която заплете интриги от самото начало.

 

И така… бяха ни нужни 3 епизода, за да разберем дразнителя на сезона – Джаферович… тегавата поучителна майка в действие…

Що все си мисля, че тая жена Джаферович е вкарана във формата, за да създава интриги. Не знам може и да греша, но така изглежда.

Аз мислех че само мен ме дразни Джаферович, но като чета коментарите разбирам че не съм единствената.

 

Джаферович и Филип са тези, които ще съсипят племето. Двамата ще се надхвърлят кой е по-по-най и от цялата тази работа, ще си патят всички. Джаферович е ужасно мрънкало и със свръх самочувствие, което много скоро ще ѝ изиграе лоша шега.

 

Източник: plovdiv24


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *